RESEÑA. ¿LUGARES QUE NO IMPORTAN? LA DESPOBLACIÓN DE LA ESPAÑA RURAL DESDE 1900 HASTA EL PRESENTE
DOI:
https://doi.org/10.7203/terra.6.16909Resum
Resumen. La obra “¿Lugares que no importan? La despoblación de la España rural desde 1900 hasta el presente” realiza un profundo análisis del fenómeno de la despoblación en el medio rural español mediante el estudio del proceso y de las diferentes cuestiones que han influido en él durante el siglo XX, con el objetivo de explicar las causas que lo provocaron, exponer la situación actual, señalar las consecuencias en el territorio y, finalmente, desmentir mitos en torno a la cuestión.
Palabras clave: espacios rurales, espacios urbanos, demografía, agricultura, estilos de vida, problema territorial.
Descàrregues
Descàrregues
Publicades
Com citar
-
Resum709
-
PDF (Español)757
Número
Secció
Llicència
Els textos publicats en aquesta revista estan (si no s'assenyala el contrari) sota una llicència de Creative Commons: Reconeixement-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional.
Els autors/as cedeixen a TERRA. Revista de Desarrollo Local de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local, els drets de reproducció en revistes científiques dels textos publicats. Així mateix, permeten a l'equip de direcció difondre els continguts de les aportacions rebudes i publicades. No obstant això, TERRA declara explícitament que no exigeix control total o complet dels drets d'autor.
Des de la direcció de TERRA apostem així per un ferm compromís amb les polítiques de continguts en obert i intentem garantir els màxims drets de copyright a persones autores, de manera que aquestes podran reproduir les seues obres en altres publicacions sempre que esmenten en el nou text, que aquest ha sigut prèviament publicat en TERRA. Revista de Desarollo Local, adjuntant la cita completa a aquest.
Els textos publicats en aquesta revista estan (si no s'assenyala el contrari) sota una llicència de Creative Commons: Reconeixement-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional. La llicència completa es pot consultar en Creative Commons.