Aplicación de la teledetección al estudio de la temperatura superficial del mar balear y golfo de Valencia
DOI:
https://doi.org/10.7203/CGUV..14970Resum
En este estudio se analizan varias imágenes térmicas HCMM y Landsat 5 (TM) referentes al Mar Balear y Golfo de Valencia respectivamente. Se ha tratado de establecer la relación existente entre la distribución espacial de la temperatura del mar y los procesos de circulación marina, así como de analizar la evolución de la temperatura a lo largo del año. El Golfo de Valencia aparece como una zona de confrontación de masas de agua de características térmicas diferentes, cuya situación varía según la época del año. En el mes de septiembre se observa la presencia de una importante masa de agua relativamente más cálida, situada en la mitad suroccidental del Mar Balear y frente a las costas alicantinas. Por otro lado, es ésta la época en la que se han registrado las temperaturas más altas en el Golfo de ValenciaDescàrregues
Descàrregues
Com citar
-
Resum192
-
PDF (Español)62
Número
Secció
Llicència
Els autors i autores cedeixen a la revista Cuadernos de Geografía de la Universitat de València els drets de reproducció en revistes científiques dels textos publicats. Així mateix, permeten a l'equip de CGUV distribuir aquests continguts, a més de fer-ho en el lloc web de CGUV, en totes aquelles bases de dades científiques en què es trobi indexada aquesta, sempre amb l'objectiu d'assegurar una àmplia distribució dels continguts cedits per les persones autores.
Apostant per un ferm compromís amb les polítiques de continguts en obert i intentant garantir la màxima difusió dels treballs publicats, les persones autores mantenen tots els drets de copyright. Podran reproduir i distribuir les seves obres en altres publicacions. No obstant això, es recomana esmentar en el nou text que aquest ha estat prèviament publicat en CGUV, adjuntant una cita completa a aquest.
Els textos publicats en aquesta revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari- a una llicència de Creative Commons: Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 4.0 Internacional. La llicència completa es pot consultar a Creative Commons.