Bo per a menjar. Alimentació i salut en temps de sobreinformació
DOI:
https://doi.org/10.7203/metode.11.19796Resum
Per a la majoria de la població mundial, menjar ja no és el que era fa només unes poques dècades. La diversificació i globalització de l’oferta alimentària, la industrialització del menjar i l’abundància d’informació han simplificat aquest acte quotidià i, alhora, l’han complicat. Mai com ara havia estat tan fàcil menjar bé i menjar malament. La prova està en el fet que l’obesitat i el sobrepès han deixat de ser un problema exclusiu dels més rics, mentre que les mancances nutricionals no afecten únicament els més pobres. La innovació del nostre temps és que tots dos problemes, la sobrealimentació i la desnutrició, coexisteixen no sols en països i ciutats, sinó en una mateixa família i fins i tot al llarg de la vida d’una persona.
Descàrregues
Descàrregues
Publicades
Com citar
-
Resum640
-
PDF 429
Número
Secció
Llicència
Tots els documents inclosos en OJS són d'accés lliure i propietat dels seus autors.
Els autors que publiquen en aquesta revista estan d'acord amb els següents termes:
- Els autors conserven els drets d'autor i garanteixen a la revista el dret a la primera publicació del treball, llicenciat baix una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons, que permet a altres compartir el treball amb un reconeixement de l'autoria del treball i citant la publicació inicial en aquesta revista.
- Es permet i s'anima els autors a difondre la versió definitiva dels seus treballs electrònicament a través de pàgines personals i institucionals (repositoris institucionals, pàgines web personals o perfils a xarxes professionals o acadèmiques) una vegada publicat el treball.